GRID Sponsor

Beste student, 

Welkom bij Van Wijnen! We ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en beheren. Met 27 vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij.
Sinds dit schooljaar is Van Wijnen verbonden aan GRID. Wij kijken met veel plezier uit naar de samenwerking. Misschien ken je ons al van de introductiedagen, via een andere weg of misschien nog helemaal niet. We stellen ons daarom graag nog een keer voor aan jullie.

Wie is Van Wijnen
Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven. Dat is onze missie, en die missie heeft vandaag de dag meer inhoud dan ooit. Iedereen heeft behoefte aan een veilig en comfortabel thuis: studenten, jonge mensen, gezinnen met kinderen, ouderen, vluchtelingen. Dat is precies waar ons werk over gaat: we creëren plekken waar je graag bent en waar je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Plekken om te leven. Met oog voor de generaties na ons bouwen we zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet.

Elke dag werken we hard aan belangrijke thema’s als betaalbare woningbouw, circulariteit, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, afval- en CO2 reductie, veiligheid en verduurzaming.

In de regio waar GRID actief is, vindt je ons natuurlijk ook: ons regiokantoor staat is in Dordrecht en we hebben vestigingen in Stolwijk, Haarlemmermeer en Amsterdam.

Samen werken we aan jouw toekomst
Bij Van Wijnen krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen, je professionele netwerk te vergroten en te ontdekken wat je leuk vindt in een toekomstige baan. Je kunt bij ons stage lopen, een traineeship volgen of aan de slag in een startersfunctie. Je leert in de praktijk en werkt tegelijkertijd aan uitdagende projecten. Ervaren professionals binnen ons bedrijf begeleiden en coachen je, zodat je snel vooruitgang kunt boeken in je carrière.

Wij hopen door de samenwerking meer te kunnen vertellen over Van Wijnen en wat wij doen. En we leren ook heel graag van jullie.

Heb je vragen over Van Wijnen, over wat wij kunnen betekenen óf iets totaal anders? Neem dan zeker contact op.

Contactpersoon Van wijnen:

Mattias Voshol:
06 5721 3640
Vind Van Wijnen op sociale media: