GRID Bouwkunde

Vacatures GRID

*Vacatures hieronder hoeven niet vervult te worden. Als je graag iets anders voor ons wilt doen/betekenen, is dat ook heel erg welkom!*

Is sociale media je passie?! Vind je het leuk om creatief te zijn? En houd je ervan om mensen te betrekken bij leuke activiteiten, zowel via sociale media of misschien zelfs face-to-face? Dan zoeken wij JOU.

GRID bied je een leuke plek om te groeien, een leuke vriendengroep en dus een toffe studententijd! Kom in contact met studenten van verschillende schooljaren die altijd klaar staan om je met je studie te helpen. Daarnaast doe je veel ervaring op met het organiseren van activiteiten en bovendien staat het goed op je CV!! Wij hebben dringend jouw hulp nodig om onze promotie te verbeteren tot een hoger niveau. Als socializer verwachten wij van jou dat je de studenten via sociale media up-to-date houdt van de komende evenementen. Zo plaatsen wij vooral op Facebook en Instagram, maar andere ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom! Wij zijn nog blanco in ons huidige sociale media en staan dus open voor alle ideeën die je inbrengt. Ook kan je studiepunten voor je opleiding verdienen als je een jaar actief lid bent bij het bestuur! Zo kan je dit gemakkelijk combineren naast je studie terwijl je in contact komt met verschillende studenten.

Zie jij dit zitten en wil je graag meedenken? Stuur dan een mailtje naar info@gridbouwkunde.nlJe kan ons ook altijd mailen als je een vraag hebt en je meer wilt weten over de vacature. Neem ook een kijkje op onze sociale media om een indruk te krijgen van wat wij doen. 

Vind je het vet om mede-GRID-leden te begeleiden? Om contact te hebben met grote bedrijven die ons sponsoren zoals Building Heroes en Sement? Neem jij in groepsverband als eerste de leiding en stuur jij je medestudenten aan tot een goed eindproduct? Vind jij teamwork belangrijk? Join dan GRID!

Als voorzitter verwachten wij van jou dat jij de studievereniging leidt naar een topjaar! Je hoeft nog niet alles te weten, want je bent hier om te leren. Zolang jij van nature een echte aanpakker en leider bent, is dit de rol voor jou. De voorzitter zorgt ervoor dat het schooljaar goed verloopt vol met gezellige en leerzame evenementen. Ook onderhoud jij de contacten met sponsoren waardoor jij veel connecties kan opbouwen. Jij maakt een jaarplan, stuurt bestuursleden aan en zorgt ervoor dat er vergaderingen zijn. Dit zijn dus heel veel kansen om te leren en staat goed op je CV! Ook als je het nog niet kan en wilt leren, maar wel de passie ervoor hebt kan jij een goede voorzitter zijn. En je kan twee studiepunten voor je opleiding verdienen als je een jaar actief lid bent bij het bestuur!

Zie jij dit zitten en wil je graag meedenken? Stuur dan een mailtje naar info@gridbouwkunde.nl. Je kunt ons ook altijd mailen als je een vraag hebt en je meer wilt weten over de vacature. Volg ons op sociale media om een impressie te krijgen van wat wij doen. 

LET'S BUILD OUR DREAMS TOGETHER!