GRID Hoofdsponsor

Beste studenten,

Net als vorig schooljaar is STEBRU ook dit jaar hoofdsponsor van GRID.
Leuk dat wij al een aantal van jullie hebben mogen ontmoeten tijdens een bezoek aan één van onze bouwplaatsen of bij ons op kantoor in tijdens een Jong Stebru activiteit. Voor wie ons nog niet kent stellen we ons graag even voor:

Stebru is een ontwikkelende aannemer uit Nieuwerkerk aan den IJssel.
Samen met ruim 120 vakmensen ontwikkelen en bouwen wij uiteenlopende projecten in (voornamelijk) de randstad. Van het opzetten van nieuwe woonwijken in de polder tot complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen zoals ‘’The Y in Den Haag’’ of ‘’De Groene Kaap’’ in Rotterdam; ons portfolio telt reeds vele mooie projecten. Maar we zijn net zo trots op meer kleinschalige projecten die we tot een goed einde hebben gebracht.

Stebru is een echt familiebedrijf met veel aandacht voor de collega’s, maar ook voor hun partners en kinderen. Met ruim 120 vakmensen zijn wij groot genoeg om op het hoogste niveau te opereren en klein genoeg om onze unieke bedrijfscultuur te koesteren. Zo hebben we een eigen stamkroeg voor de vrijdagmiddagborrel, verjaardagen vieren we trouw en elk jaar sluiten we af met een goed feest (met overnachting). Ook is er een fitnessruimte in huis waar je 24/7 kan sporten; op dinsdag en op donderdag zelfs met personal trainer, dus ook zo helpen we je om lekker in je vel te zitten.

We investeren bewust in jong talent. Binnen Jong Stebru hebben onze Young professionals de kans om met hun inzichten en frisse blik Stebru van binnenuit scherp te houden en te vernieuwen.

Kortom; een fijn bedrijf om voor te werken. Onze collega’s vertellen jullie daar graag meer over want wellicht ben jij straks op zoek naar een stageplaats, traineeship of baan.

Meer weten over onze organisatie en onze activiteiten? Kijk dan op www.stebru.nl of stuur een mail naar jointhefamily@stebru.nl

Vind Stebru op sociale media: