GRID Hoofdsponsor

Beste studenten,

Sement is dit jaar de hoofdsponsor van GRID, een samenwerking waar wij in ieder geval veel zin in hebben! Wij hebben een aantal van jullie al ontmoet of een leuk gesprek meegevoerd tijdens bijvoorbeeld de pubquiz. Dit is misschien ook wel het evenement waar de meeste van jullie ons van zouden kunnen herkennen, maar we zouden ons graag nog even verder voor willen stellen aan jullie;

Sement is een detacheringsbureau gericht op de bouwkundige en civiele wereld. Wij verbinden studenten, starters en (young) professionals met partners binnen ons netwerk en dit doen wij al sinds 2010. Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk het is om een leuke en uitdagende baan te vinden na je studie, en dit is niet altijd even makkelijk. 

 Want waar en binnen welke functie ga jij straks met je bouwkunde kennis aan de slag? De keuze is reuze; werkvoorbereider, BIM-modelleur, uitvoerder, calculator, projectleider of toch een carrière in de architectuur? Je wilt immers een baan die bij jou past, die je uitdaagt en waarin je je verder kan ontwikkelen. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek duiken wij samen met jou de diepte in. Waar ligt je interesse en waar ben jij goed in? Ook als je hier misschien nog niet uitgebreid antwoord op kan geven. We denken graag met je mee tijdens deze zoektocht en komen er samen wel uit!

Zou je graag zo gesprek met ons aan willen gaan of heb je misschien vragen over bepaalde functies/onderwerpen? Neem dan contact met ons op!

Contactpersoon Sement:

Kieran Dekkers:
Kierandekkers@sement.nl
06 1490 2650

Vind Sement op sociale media;

Find GRID on social media

LET'S BUILD OUR DREAMS TOGETHER!