DSC03179-scaled.jpg
GRID Bouwkunde

Recent

Turbo Time 2021 

Na een jaar met allerlei COVID-19 drama hadden we besloten om weer eens gezellig samen te chillen! Turbo time was een evenement in het park met een lekker drankje, een leuk kennismakingsspel en vooral veel gelach! 

Pubquiz 2019

Ook dit jaar mochten we weer samenwerken met Sement. Wij organiseerden samen met hen dé bouwkunde pubquiz van 2019. De studenten streden tegen elkaar voor een prijs; Abseilen van de Euromast. 
De avond was gevuld met gezelligheid mede mogelijk gemaakt door de GRATIS bier en pizza. 

Ben jij er volgend jaar ook bij?!

Kerstfeest 2019

Een feestje om nooit te vergeten!

Introweek 2019

De afgelopen 3 dagen waren zeker geslaagd! De nieuwe studenten bouwde een wipwap, deden opdrachten door heel de stad en dansten op de muziek van de DJ op vrijdagavond. 

Een leuk begin van het studentenleven op de Hogeschool Rotterdam! 

Heb jij nog tips? Of wil je ons helpen de introweek volgend jaar te organiseren? Mail ons dan naar info@gridbouwkunde.nl

Bouwbecue 2019

Heerlijk eten en gezelligheid! Een goede afsluiter van het schooljaar en begin van de zomervakantie! 

Voetbaltoernooi 2019

Het voetbaltoernooi was weer een groot succes! Vele teams deden mee, zowel het lerarenteam! Dus wil je de leraren graag een koekje van eigen deeg geven? Of gewoon een super leuke dag met bouwkundevrienden beleven? Pak dan je kans bij het voetbaltoernooi!

Schrijf je in met een team (bijvoorbeeld met mensen uit je klas) en win een vette beker!

Bubbelvoetbal 2019

Boeg organiseerde ook dit jaar voor ons weer een leuke activiteiten. BUBBELVOETBAL. Dit spel levert hilarische momenten waarbij je van het ene moment nog op de benen staat en het andere moment opeens in een luchtbal over de grond rolt. 

Een heerlijke dag geweest en een leuke ervaring! 

Studiereis 2018 

Dit jaar hebben wij een reis gemaakt naar Boedapest en het was zeker een leuk avontuur. Van overdag een rondleiding door de stad naar ‘s avonds een leuke borrel met je medereizigers. Zeker het aanmelden waard.
Je ontmoet medestudenten uit andere jaren en maakte nieuwe vriendschappen. Je leert de stad zowel kennen op het gebied van architectuur als het uitgaansleven. Weet jij al een leuke stad/plek waar we volgend jaar heen kunnen? Of wil je ons graag helpen? Mail ons naar info@gridbouwkunde.nl

Inhousedag Mecanoo 2018

Vandaag mocht een groep Bouwkundestudenten langs bij Architectenbureau Mecanoo in Delft. Ze kregen een rondleiding en gingen daarna aan de slag met een leuke ontwerpopdracht. De winnaar kreeg een prijs. 

De inhousedagen organiseren wij om studenten een kijkje te laten nemen in het bedrijfsleven. Zo kunnen zij zich beter oriënteren op welk profiel ze in de opleiding willen gaan kiezen, zowel als dat ze kunnen ontdekken welk beroep ze leuk zouden lijken. 

Zou jij graag bij een bedrijf op bezoek willen? Laat het ons weten via info@gridbouwkunde.nl

Find us on social media

LET'S BUILD OUR DREAMS TOGETHER!