join-grid.jpg
GRID Bouwkunde

2023/2024

Inhouse dagen 2023  

Van inspirerende gesprekken tot boeiende bedrijfsbezoeken! ✨ De afgelopen inhousedagen georganiseerd door GRID brachten ons langs Stebru, van Wijnen, Cepezed en van Rossum Raadgevende Ingenieurs X Cordeel.

De diversiteit van de bedrijven en de passie van collega’s maakten de bezoeken leerzaam en boeiend! Een onvergetelijke ervaring vol inzichten en nieuwe connecties. Met dank aan alle bedrijven voor het openstellen van hun deuren!

Liefs,
Studievereniging GRID

Biercantus Sentijn  

Lieve studenten,
We hebben vorige week donderdag weer een geweldige tijd gehad tijdens de Biercantus, gesponsord door Sentijn! 🍻🎶 Het was een avond vol gezelligheid, geweldige muziek en natuurlijk heerlijk bier. Onze dank gaat uit naar @sentijnnl voor hun geweldige ondersteuning!

Wil je nog een keer nagenieten of ben je benieuwd naar de foto’s van het evenement? Bekijk ze via de onderstaande link en laat ons weten welke momenten jou het meest zijn bijgebleven!
Link foto’s: https://drive.google.com/drive/folders/1-ZVhMIe2TRC2bNCtTDpJt14hKGCGcPOS

Liefs,
Studievereniging GRID

Space Party  

Lieve studenten,
Gisteravond een heerlijke opening gehad van het nieuwe schooljaar 🍻 Weer een geslaagd feestje met buitenaards veel gezelligheid!!!
Link voor de foto’s: https://drive.google.com/drive/folders/1-YF0ZidXIVmHrHNycgHVju3EiODFqZKF

We zien jullie snel weer bij de volgende!

Liefs,
Studievereniging GRID